LOŠA POLITIKA KLUBA

Prosvjed navijača Milana bez ozlijeđenih i uhićenih

07.07.2009 u 08:52

Bionic
Reading

Oko tristotinjak navijača Milana prosvjedovalo je u petak zbog prodaje Kakáa i loše klupske politike. Iako se činilo da bi moglo biti svega, na kraju je sve dobro završilo. Nije bilo ozlijeđenih, kao ni privedenih

Najekstremnije pristalice 'rossonera' koje dolaze s južnog dijela tribine Curva Sud izrazile su svoje nezadovoljstvo vodstvom Milana tako što su ispred trening kampa Milanella uzvikivali prijeteće poruke nogometašima i čelnicima Milana. Poručili su da ako im netko stane na put, završit će u bolnici. Bilo je tu i baklji, dimnih bombi i nekoliko opasnih predmeta, no policija je uspjela sve držati pod kontrolom.

Nitko u prosvjedima nije bio ozlijeđen, čak se nitko nije ni našao u rukama organa reda. To je iznenađenje, budući da je na početku prosvjeda izgledalo da bi se sve moglo pretvoriti u rušilački pohod. Milanovim navijačima dosta je toga što u Italiji primat već dugi niz godina drži Inter, što se dovode stariji igrači, momčad vapi za mladim snagama, a kap koja je prelila čašu bila je prodaja Kakáa.

Inače, navijači koji dolaze s tribine Curva Sud nedavno su zviždali Paolu Maldiniju nakon što je završio karijeru koju je cijelu proveo u Milanu.

Navijači zahvaljuju na prošlim vremenima, ali i poručuju čelnicima da klub prodaju bogatim Arapima