I SLUŽBENO 'FRANCUZ'

Tadić prošao doktore i potpisao za Grenoble

06.07.2009 u 14:45

Bionic
Reading

Transfer Josipa Tadića i službeno je zgotovljen. Hrvatski napadač prošao je medicinski pregled u Francuskoj i stavio je potpis na četverogodišnji ugovor s Grenobleom

Nakon Osijeka, Bayera i Dinama, nova nogometna destinacija Josipa Tadića je francuski Grenoble, klub koji je prošle sezone u Le Championatu bio 13. Hrvatski igrač je u društvu menadžera Miroslava Bičanića potpisao vjernost na četiri godine te se odmah zaputio s momčadi na pripreme u Vittel, mjesto gdje je bio smješten kamp hrvatske nogometne reprezentacije za vrijeme Svjetskog prvenstva 1998.

'Sve je u redu. Osjećam se dobro i sretan sam što sam stigao u Grenoble', prve su riječi Tadića nakon potpisivanja ugovora.

Mladi napadač se čuo s Baždarevićem, trenerom francuskog prvoligaša koji je i u francuskim medijima pohvalno govorio o pojačanju te je izjavio da je siguran da će se Tadić dobro snaći u Le Championatu.

'Rastanak s Dinamom bio je korektan. S hrvatskim prvakom sam osvojio tri duple krune i uz taj klub me vežu lijepe uspomene', bile su riječi Tadića nakon što je za pola milijune eura prodan Francuzima, a da je 'raskid braka' prošao u redu potvrdio je i igračev menadžer.

'Ne, nije bilo nikakve gorčine kada je Tadić odlazio. Sve je prošlo u najboljem redu i sve strane su ostale u dobrim odnosima', rekao je Bičanić.