BAYERN NA MUKAMA

Ribery: Razmislio sam, želim samo u Real

02.07.2009 u 09:56

Bionic
Reading

Iako je Bayern zasad odbio sve ponude, a svojem najvrednijem igraču Francku Riberyju ponudio novi ugovor, to nije spriječilo namjere francuskog reprezentativca da ode

U razgovoru za francuski dnevnik L'Equipe ofenzivni veznjak Bavaraca Franck Ribery je izjavio da je on u mislima već otišao iz Njemačke i da za njega postoji samo jedan klub.

'Razmislio sam, želim otići. To može biti samo Real Madrid i nijedan drugi klub', rekao je Ribery i tako zasigurno razljutio navijače Bayerna i vodstvo kluba koje ga na sve načine pokušava zadržati.

Franck Ribery ima ugovor do 2011, a Bayern bi rado sa svojim veznjakom potpisao novi, prema kojem bi Francuz ostao puno duže u Bundesligi. Navodno ni dvostruko poboljšanje plaće nije zadovoljilo bivšeg igrača Marseillea koji bi želio što prije postati član nove ere 'galacticosa.'

Spominje se da bi Ribery Real mogao koštati od 50 pa čak do 80 milijuna eura, a zasad su 'kraljevi' na pojačanja potrošili 214 milijuna eura (Cristiano Ronaldo - 94, Kaka - 65, Karim Benzema - 35, Raul Albiol - 15 i Alvaro Negredo - pet).