NOGOMETNA TRŽNICA

Toni ostaje u Bayernu, Diego Milito u Interu

30.06.2009 u 11:26

Bionic
Reading

Talijanski reprezentativac Luca Toni odlučio je ostati u Bayernu i pokušati s bavarskim klubom osvojiti još koji trofej. S druge strane, milanski Inter se pojačao Argentincem Diegom Militom koji je došao iz Genoe

Talijanski napadač Luca Toni izjavio je da nema namjeru otići iz Bayerna, iako bi mogao završiti na klupi za pričuve u novoj sezoni jer su u klub stigla dvojica odličnih napadača: hrvatski reprezentativac Ivica Olić i Mario Gomez iz Stuttgarta.

'Bayern ima sve što želim, odlične izglede za osvajanje domaćeg prvenstva i realne šanse da osvoji Ligu prvaka', kazao je Toni.

Bayern je ovog ljeta potrošio 50 milijuna eura na pojačanja. Osim Olića i Gomeza, u klub je stigao još jedan hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić te ukrajinski veznjak Anatolij Timoščuk. Također, uspjeli su zadržati svog najboljeg nogometaša Francuza Francka Riberyja.

Argentinski napadač Diego Milito (30) karijeru će nastaviti u milanskom Interu, s kojim je u ponedjeljak potpisao četverogodišnji ugovor. Milito dolazi iz Genoe, za koju je prošle sezone zabio 24 prvenstvena gola.

Još jedan igrač Genoe mogao bi sljedećih dana preseliti u Inter, a riječ je o brazilskom veznjaku Thiagu Motti.

Genoa, pak, namjerava dovesti dvojicu napadača, Hernana Crespa iz Intera te Sergija Floccarija iz Atalante.