ZAMJENA ZA KELAVU

Pojačanje u Dinamu! Argentinac stigao u Zagreb

28.05.2013 u 17:50

Bionic
Reading

Dinamo nastavlja pojačanja tražiti u inozemstvu. Tako je pred vratima maksimirskog kluba argentinski golman Pablo Migliore (31) koji je stigao u Zagreb na potpisivanje ugovora

U Dinamu su ove sezone puno prodavali, a budući da se bliže kvalifikacije za Ligu prvaka, sada su odlučili malo kupovati. I to izvan granica. Nakon što su dovedeni Čileanac Junior Fernandes i Alžirac Soudani, sada je u Zagreb na potpis ugovora stigao Pablo Migliore.

Argentinac se u vezu s Dinamom dovodio i u zimskom prijelaznom roku, ali je ostao u San Lorenzu s kojim je sada raskinuo ugovor i u metropolu dolazi bez odštete.

Inače, Migliore se u tamošnjim medijima spominje u negativnom kontekstu jer je od 31. ožujka u pritvoru proveo 40 dana zbog umiješanosti u ubojstvo jedne osobe iz 2011.


'Bio sam kod suca da riješim sve papire u tom slučaju. S vremenom ćemo vidjeti hoće li me trebati da se vratim iz Zagreba,' pričao je Migliore te se dotaknuo i hrvatskog kluba:

'Dobio sam priliku da igram vani i želim je iskoristiti. Dinamo je izborio plasman u kvalifikacijama za Ligu prvaka.'

Inače, Zoran Mamić je objasnio zašto je Migliore jedno vrijeme bio iza rešetaka.

'Znam cijelu priču, on je s jednim od vođa navijača Boca Juniorsa veliki prijatelj još od djetinjstva. Taj njegov prijatelj, Maximilino Mazzaro, sudjelovao je u ubojstvu, nakon čega je došao do Migliorea da mu posudi auto. Na sudu su shvatili da su Migliore i Mazzaro veliki prijatelji i da mu je Pablo doista posudio auto ne znajući za što mu točno treba', objasnio je Mamić.