PONUDILI 45 MILIJUNA EURA

Real želi i dvojac 'redsa' - Alonsa i Arbelou

23.06.2009 u 10:30

Bionic
Reading

Madridski Real, predvođen novim predsjednikom Florentinom Perezom, nije prestao s kupovinom. Nakon što je doveo megazvijezde - Portugalca Ronalda i Brazilca Kakáa, sada želi i dvojac iz Liverpoola, Xabija Alonsa i Alvara Arbelou

Prema pisanju Daily Maila, španjolski je klub poslao ponudu od 45 milijuna eura na adresu Liverpoola. Posao bi kraljevskom klubu trebao biti olakšan jer 'redsi' su već našli zamjenu za Arbelou, a na Anfield je stigao Glen Johnson iz Portsmoutha.

Real nije izgubio nadu da bi se Alonso mogao vratiti u domovinu, iako je posljednja ponuda od 23 milijuna eura odbijena. Perez je pod pritiskom navijača koji žele da se u klub dovede netko od španjolskih nogometaša, a ne samo stranci.

Osim Reala, za Alonsa je bio zainteresiran i Chelsea, ali menadžer 'redsa' Benitez je odlučio da ga neće prodati u jedan od rivalskih klubova iz Premier lige. Bask je sve nestrpljiviji u Engleskoj i ilno se želi vratiti u domovinu. To je još jedna prednost Reala, a to bi, uz ponuđeni novac, ipak moglo smekšati 'redse'.