VAPAJ ZA JOSEOM

Deco: Nisam sretan u Chelseaju, želim u Inter

23.06.2009 u 09:59

Bionic
Reading

Brazilski igrač s portugalskom putovnicom, Deco, još je jednom obznanio da bi želio otići iz Chelseaja te nastaviti karijeru u klubu koji vodi njegov sunarodnjak Jose Mourinho, milanskom Interu

Aktualni osvajač Serie A, milanski Inter, ponovno je pokrenuo pregovore s londonskim Chelseajem oko portugalskih reprezentativaca Ricarda Carvalha i Deca. Veznjak, koji je u dosadašnjoj karijeri osvajao naslov u Ligi prvaka s dva kluba, Portom i Barcelonom, priznao je da želi nove izazove.

'Imao sam prilično tešku sezonu u Chelseaju. Imao sam teških ozljeda i nisam bio u stanju odigrati najbolje što mogu', rekao je Deco za Corriere dello Sport.

'Nadao sam se da će se nešto dogoditi. Moj agent, Jorge Mendes, bio je u klubu i rekao im da nisam sretan u Chelseaju. Znam da sam pod ugovorom, ali bih želio otići. Je li Inter moja željena destinacija? Da', potvrdio je Deco koji je s Mourinhom već radio u vrijeme igranja u Portu, s kojim su osvojili Ligu prvaka 2004. godine.

'Izabrao sam Inter jer je veliki klub, s dugom poviješću i želio bih ponovno raditi s Mourinhom. Imali smo odlične dvije i pol godine u Portu tijekom kojih smo osvojili sve što smo mogli', potvrdio je Deco te dodao još jedno ime zbog kojeg bi želio u Inter:

'Nadam se da će Ibrahimović ostati jer je bitan igrač. On je jedan od najboljih napadača i volio bih da mi bude suigrač.'