ZA 65 MILIJUNA EURA

Real lovi Agũera koji ne želi biti izdajica

21.06.2009 u 11:48

Bionic
Reading

U ljetnom prijelaznom roku nema igrača koji se nije dovodio u vezu s madridskim Realom. Kako pišu španjolski mediji, predsjednik 'kraljeva' Florentino Perez sada je u lovu na Sergija Agũera, napadača gradskog rivala Atletica

U Realu se spremaju napraviti još jedan šokantni transfer. Nakon kupnji Cristiana Ronalda te Kakaa, Florentino Perez se spremna dovesti i Sergija Agũera. Kako piše El Mundo Deportivo, pregovori s Davidom Villom, Zlatanom Ibrahimovićem, Diegom Forlanom i Karimom Benzemom su se zakomplicirali i sada su se 'kraljevi' okrenuli prema argentinskom reprezentativcu koji nosi dres Altetica.

To bi još više moglo pogoršati odnose između ova dva madridska kluba, ali Real je već ranije pokazao da mu ništa nije 'sveto'. Ipak, upravu najtrofejnijeg španjolskog kluba čeka težak zadatak, jer Agũero ne želi biti izdajica.

'Real Madrid je Atleticov gradski rival i ne bi bilo korektno izdati navijače, suigrače i klub koji su se uvijek dobro odnosili prema meni', rekao je nedavno Agũero.

Inače, Real je spreman ponuditi 65 milijuna eura za Argentinca dok je u igri i Chelsea, čija je ponuda nešto 'skromnija' – 52 milijuna eura.