BEZ OBZIRA NA DUGOVE

Valencia odlučila zadržati Davida Villu

20.06.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Kako tvrde španjolski mediji, napadač Valencije David Villa i od sljedeće će sezone nositi dres 'šišmiša'. Iako se činilo da će španjolski reprezentativac završiti u nekom od europskih velikana, u klubu su odlučili zadržati svog najvrijednijeg nogometaša

Real Madrid, Barcelona i Liverpool bili su najuporniji u lovu na Davida Villu. Spominjale su se odštete od 35 pa do čak 60 milijuna eura, koje bi dobila Valencia za prijevremeni raskid ugovora sa svojim golgeterom. Činilo se da će 'kraljevski klub' pobijediti u borbi za španjolskog reprezentativca, ali dogodio se zaokret.

Kako tvrde novinari Marce, a prenose i neki engleski mediji, predsjednik momčadi s Mestalle Manuel Llorente sastao se s igračevim agentom Joseom Luisom Tamargom i rekao mu da Villa ostaje još najmanje jednu sezonu u Valenciji.

Inače, David Villa ima ugovor sa 'šišmišima' do ljeta 2014, a i prošog je ljetnog prijelaznog roka bio jedan od najzanimljivijih ponuđenih eksponata na nogometnom tržištu. Tada nije otišao, a po svemu sudeći neće ni sada, bez obzira na to što Valencija grca u dugovima.