OVACIJE ZA VJERNOST

Zahvala navijača Lensa Vedranu Runji

11.12.2008 u 10:51

Bionic
Reading

Na utakmici sa Sedanom u čast vjernog vratara, hrvatskog reprezentativca Vedrana Runje, Lensovi navijači postavili su hrvatsku zastavu i transparent preko cijele tribine

Unatoč domaćem porazu od Sedana navijači Lensa su hrvatskom reprezentativcu, vrataru Vedranu Runji, priredili prave ovacije. Runje je svojim ostankom na Bollaertu, unatoč brojnim atraktivnim ponudama iz drugih sredina, osvojio srca najvjernijih pristaša ovog francuskog kluba i zaslužio priznanje.

'Mnogo te poštujemo, hvala što si ostao s nama, Vedrane', te su riječi poviše hrvatske zastave razvučene preko cijele tribine Lensovi navijači posvetili hrvatskom reprezentativcu.

'Nikada u svojoj karijeri, u svim klubovima u kojima sam igrao, nisam dobio takvu počast. I uopće, prvi put sam u životu vidio takvo nešto. Navijači Lensa su nevjerojatni i zahvaljujem im se na povjerenju i vjernosti prema ovoj momčadi, napravit ću sve kako bih im pružio nove sjajne trenutke', rekao je Vedran Runje.

Treba spomenuti da je Runje omiljen i u Marseilleu. Tamo je branio od 2001. do 2004. Prve dvije godine su bile sjajne, a tada je došao francuski reprezentativac Fabien Barthez koji ga je izgurao. To nije oduševilo navijače koji su dali podršku Runji i na svakoj utakmici mu skandirali te tražili njegov povratak među vratnice.