MIŠLJENJE LEGENDE

Rapaić: Pescara ne odgovara Vukušiću i to je problem

21.03.2013 u 14:57

Bionic
Reading

Ante Vukušić, 21-godišnji hrvatski nogometaš, početkom je sezone došao u novog talijanskog prvoligaša Pescaru, no kako prolazi prva sezona, izgleda da mu i neće ostati u posebno dobrom sjećanju

Njegova je momčad pretposljednja na ljestvici, s nizom od devet poraza i jednog remija u zadnjih deset utakmica, a nekadašnji napadač Hajduka i nije u posebnoj milosti tamošnjeg trenera. Odigrao je ove sezone 19 utakmica (uglavnom ulazeći s klupe), te je postigao tek jedan pogodak.

'Vukušiću nije lako jer je došao u momčad koja je rijetko napadački orijentirana. U tom slučaju Vukušić mora puno toga napraviti u igri, čime je udaljen od suparničkih vratiju i onoga što najbolje čini. Momčad mu ne odgovara i to je problem', rekao je za Tuttomercato nekadašnji hrvatski reprezentativac Milan Rapaić koji je nekoć igrao i u Serie A.

'Fiorentina je imala interes za Vukušića i još ga uvijek ima. Primjerice, u Fiorentini bi Vukušićevo znanje došlo daleko više do izražaja. On je igrač šesnaesterca, a u napadački nastrojenim momčadima se takav igrač najbolje snalazi. Ova sezona je za njega za zaborav, ali primjerice, možda bi vrlo brzo u nekoj drugoj ligi shvatili kako je u pitanju pravi napadač', završio je Rapaić.