PROBLEMU U REALIZACIJI

Pranjić zbog Heerenvena ipak ne dolazi u Bayern?

11.06.2009 u 13:15

Bionic
Reading

Mada se u jednom trenutku činilo da je prelazak hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića u Bayern gotova stvar, priča se zakomplicirala. Naime, prema riječima Ulija Hoenessa, ukoliko Heerenven ne popusti u svojim zahtjevima, Bayern će odustati od cijelog posla

Kakva bi to priča bila... Nakon što je Ivica Olić već potpisao za minhenski Bayern, hrvatsku koloniju u Münchenu trebao je povećati i Danijel Pranjić. No, u ovom trenutku cijeli posao je pod velikim upitnikom.

Prema pisanju njemačkog Kickera, Bayern i Heerenveen se ne mogu dogovoriti oko odštete za hrvatskog reprezentativca. Pranjiću u prilog ne ide ni činjenica da su Bavarci u posljednji čas kupili Edsona Braarhida iz Twentea za dva milijuna eura koji igra na istoj poziciji.

Heerenveen u ovom trenutku traži 7,5 milijuna eura za Pranjića, što Bayern ne želi platiti i spreman je izdvojiti pet do šest milijuna.

'Pranjićev transfer u Bayern je sasvim neizvjestan. Ako Heerenveen ne popusti u svojim zahtjevima, bit ćemo prisiljeni odustati od ovog posla', citira Kicker riječi sportskog direktora Bayerna Ulija Hoenessa.