VUKOVI RAZBILI FREIBURG

Pogledajte briljante Olićeve golove u pobjedi Wolfsburga

09.03.2013 u 17:14

Bionic
Reading

Ivica Olić odigrao je najbolju utakmicu za svoj Wolfsburg otkad je ljetos prešao iz Bayerna u 'vučji grad'. U gostujućoj pobjedi 25. kola Bundeslige protiv Freiburga 5:2, hrvatski reprezentativac postigao je dva prekrasna gola

Njemačka Bundesliga došla je do svog 25. kola, no vijest dana je briljantna predstava Ivice Olića u dresu Wolfsburga. Naime, 'vukovi' su gostovali u Freiburgu i pobijedili s visokih 5:2, a najviše se istakao hrvatski reprezentativac koji je postigao dva gola i tako poslao poruku izborniku Štimcu pred važan ogled sa Srbijom.

Posebno je bio prekrasan Olićev prvi pogodak, odnosno treći Wolfsburgov, kada je Ola škaricama matirao domaćeg golmana. Inače, domaćini su poveli već u drugoj minuti golom Krusea, da bi Makiadi autogolom izjednačio. Već u 16. minuti Vieirinha je donio prednost Wolfsburgu, da bi Olić škaricama u 22. povisio prednost na 3:1. U 49. minuti hrvatski reprezentativac postigao je i drugi pogodak na utakmici, a u 65. je Flum smanjio na 2:4. Konačan rezultat za visoko 5:2 slavlje Wolfsburga postigao je Diego u sučevoj nadoknadi.