MIRAN PRED UKRAJINCIMA

Pranjić: Bayern je ispunjenje dječačkog sna

04.06.2009 u 17:09

Bionic
Reading

Još jedan hrvatski nogometni dragulj osigurao je velik ugovor i tako si osigurao bezbrižne ljetne praznike. Danijel Pranjić je presretan zbog selidbe u München, gdje ga očekuje suigrač iz nacionalne vrste Ivica Olić

Još jedan hrvatski nogometni dragulj osigurao je velik ugovor i tako si osigurao bezbrižne ljetne praznike. Danijel Pranjić je presretan zbog selidbe u München, gdje ga očekuje suigrač iz nacionalne vrste Ivica Olić.

Pranjić je nakon Osijeka, Dinama i Heerenveena došao do momčadi s kojom će igrati Ligu prvaka i rekao:

'Ponosan sam i sretan. Sve se odigralo tiho, tako je i najbolje', rekao je Pranjić i progovorio o svom budućem treneru Luisu van Gaalu.

'Ove godine je osvojio naslov nizozemskog prvaka s AZ-om i jasno da me je primijetio na terenima Eredivisie. Tamo smo im mi iz Heerenveena bili žestoki suparnici i mogu mu samo zahvaliti što mi je ukazao ovakvo povjerenje. Sada se mogu posvetiti suboti i Ukrajincima', kaže Pranjić koji je Nizozemsku mogao napustiti i ranije:

'Lani su u Heerenveenu tražili previše, no sada su mi izašli ususret i otvorili mi vrata Bayerna. U međuvremenu sam odigrao najbolju sezonu u karijeri, osvojio trofej i izuzetno sam sretan raspletom. Ovo je ostvarenje jednom dječačkog sna.'

Riječ je o trogodišnjem ugovoru čija je vrijednost, prema podacima Transfermarkta, devet milijuna eura. Sportske novosti prenose da će u Münchenu zarađivati dva milijuna eura po sezoni.