NEODOLJIV ZOV PRVAKA

Srnin menadžer potvrdio interes Barcelone

03.06.2009 u 12:37

Bionic
Reading

Vjerojatno najtraženiji hrvatski nogometaš ovog trenutka je Darijo Srna. Njegove odlične igre u Šahtaru nisu promaknule najbogatijim klubovima. Jedan od njih je i Barcelona, koja ga želi ga dovesti u svoje redove, a to je potvrdio i igračev menadžer

Vruća roba ljetnog prijelaznog roka zove se Darijo Srna. Nakon što je osvojio Kup Uefa sa svojim Šahtarom, bliži se trenutak kad bi 27-godišnji Srna mogao napustiti Donjeck. Traži ga pola Europe, a među njima i velika Barcelona.

Da interes aktualnog prvaka Europe nije obično novinarsko naklapanje, potvrdio je i Srnin menadžer Damir Štimac.

'Puno klubova želi angažirati Srnu. S Barcelonom dosad nismo imali kontakta, no iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da su jako zainteresirani. Očekujem da će se uskoro javiti', kazao je Štimac i dodao da je Darijo već odbio neke klubove, ali i priznao da njegov štićenik smatra kako je vrijeme za promjenu sredine.

'Darijeva želja je da nakon šest godina u Šahtaru ode u neku drugu, veću sredinu. No sve ovisi o željama gazde Ahmetova, koji želi Srnu zadržati. Ako ga ne pusti u ovom prijelaznom roku, Srna vjerojatno više nikad neće promijeniti sredinu. Na zimu su se Ahmetov i Srna dogovorili da može otići u jedan od klubova iz samog europskog vrha, a tu spada i Barcelona', završio je Štimac, ali nije želio nagađati kolika je Srnina trenutna tržišna vrijednost.