NA KAVI S ROBINHOM

Kaká: Nesretni smo i ja i Real, vratio bih se u Milan

17.01.2013 u 17:23

Bionic
Reading

Nekad najbolji nogometaš svijeta, Ricardo Izecson dos Santos Leite, poznatiji kao Kaká 'trune' u Realu. Naime, s malom minutažom sasvim sigurno ne može biti zadovoljan jer njegov potez, iako ima već 30 'na leđima0, još je uvijek vrlo plemenit. No, tješi ga prijatelj Robinho, s kojim je viđen u Milanu i odmah je krenula priča

'Nesretan sam i ja u Realu, kao i što je klub nesretan sa mnom. Najbolje bi bilo za sve da se oprostimo, a za mene bi bilo sjajno kada bih opet mogao igrati za Milan'.

Tako je rekao brazilski nogometaš Kaka, 30-godišnjak koji je ove sezone u Realu upisao tek sedam prvenstvenih utakmica. Na posljednjem je ogledu čak i pocrvenio.

Ušao je protiv Osasune u igru u 58. minuti umjesto Gonzala Higuaina, a već je dvije minute kasnije zaslužio prvi od dva žuta kartona. Naknadno je dobio i drugi, a Kakáu je to bilo prvo isključenje u Realovom dresu, a posljednji je put isključenjen s neke utakmice 2010. godine (Brazil - Obala Bjelokosti, SP).

Ukupno je ove sezone postigao tek dva gola za Real u svim natjecanjima, a odavno je znano kako Jose Mourinho nije veliki zaljubljenik u njega, te je zbog toga Kaka i potpuno ispao iz forme.

Iz talijanskog kluba su, pak, nedavno obznanili da ne mogu nikako financijski pokriti ono što bi Real tražio za Kaku, ali talijanski tisak navodi da se od četvrtka itekako užarila linija između Milana i Madrida. Na vezi su Silvio Berlusconi i Florentino Perez.

Vijest je prva objavila televizijska postaja Milan, a želja Milana je dobiti Kaku na posudbu u siječnju, pa do kraja aktualne sezone. Nakon toga bi možda mogli i povoljnije doći do kompletnog transfera nogometaša koji im je bio vođa dugi niz godina.

Podsjetimo da je brazilski reprezentativac došao u Real 2009. godine iz Milana, a bogati transfer je iznosio oko 65 milijuna eura.