KLUPU NE NAPUŠTA

Ćiro: Ovo je pakao, moram bježati iz Hrvatske

07.01.2013 u 10:34

Bionic
Reading

Trener svih trenera, kako mu tepaju mnogi, Miroslav Ćiro Blažević - opet je u središtu zbivanja. Nakon što je u samo desetak dana ponudio ostavku na mjesto trenera NK Zagreb, pa je povukao, opet se našao na meti kritičara i kaže - moram bježati

Oko Miroslava Ćire Blaževića nikad mira. Sredinom prosinca, kako je rekao, nije više mogao trpjeti nepoštivanje ugovora i dogovora i raspalio je po Mediću i Bandiću te ponudio ostavku. No nakon nekoliko dana, točnije dva dana prije Nove godine, isti su akteri sjeli za stol i ponudili veselu priču o tome da će Ćiro u proljeće povesti 'zagrebaše' u borbu za ostanak u prvoligaškom društvu.

I baš ovih dana Ćiro je trebao povesti svoje igrače na zimske pripreme kako bi sve planirano mogao sprovesti u djelo.

'Tvrdim da se nisam vratio, a niti ću se vratiti u NK Zagreb. Neke su moje izjave krivo shvaćene, ali razočaran napuštam Zagrebello. U Zagrebu sam bio sjajno prihvaćen, imao odličan odnos s predsjednikom kluba, ali neki se dogovori nisu ispoštovali. Preko toga ne mogu i neću prijeći', rekao je Ćiro i onda za tportal.hr objasnio kakav su mu 'pakao' pripremili.

'Razočaran sam, moram bježati iz Hrvatske, ovo je pakao, ne znam kome to sve treba', rekao je vidno uzrujani i uzbuđeni Ćiro, kojeg su neki mediji čak otjerali s trenerske klupe. No, kako je rekao, o tome ne razmišlja.

'Ma, mnogi bi htjeli da odem. Ali hoću - ku... Ja sam sada najbolji trener, jer imam iskustva i znanja više nego pola naše prve lige zajedno. A po duhu sam mlađi od svih njih...', u jednom je dahu ispričao Ćiro, ali u daljnje objašnjavanje nije želio ići.

Od kad je preuzeo Zagreb, posljednji klub ljestvice domaćeg prvenstva, stvari su za 'pjesnike' krenule uzlaznom putanjom, a to je stvar zbog koje legendarni trener najviše žali.

'Sve je bilo kako treba ali onda se ne poštuju najbanalniji dogovori pa se čovjek ima razloga uvrijediti. Ja si utvaram da sam napravio puno toga i da se sa mnom ne može baš tako igrati', istaknuo je Ćiro.