KARTONI ZBOG SIMULIRANJA

Bale poput Suareza - u skupini 'padavičara'

29.12.2012 u 22:12

Bionic
Reading

Sudeći prema statistici prva engleska nogometna liga dobila je, nakon Urugvajca Luisa Suareza, novog 'padavičara'! Gareth Bale zaradio je u subotu čak peti žuti karton zbog iste stvari - simuliranja

Tottenham je u gostima, u sklopu 20. kola Premierlige, svladao Sunderland s 2:1, a ponajbolji igrač 'spursa' Bale zaradio je zbog simuliranja peti žuti karton ove sezone, zbog kojeg će propustiti sljedeći susret svoje momčadi.

Bale je peti, suspendirajući karton zaradio u 81. minuti utakmice, kada je pokušao iznuditi jedanaesterac za svoju momčad. Tottenham u 21. kolu, prvog dana 2013. godine, dočekuje pretposljednju momčad lige Reading, što je eventualno dobra vijest za menadžera Andrea Villas-Boasa, koji je bio ogorčen na suđenje nakon utakmice.

'Sudac je jako pogriješio. Sliku da Bale olako pada stvorili su mediji i to nije pošteno. Ako dobro pogledate snimku, Craig Gardner (sudac) je bio usredotočen na igrača, a ne na loptu. Velika je šteta što će morati propustiti utakmicu protiv Readinga zbog ovoga', rekao je Villas-Boas nakon utakmice.