FINALISTI PP I A. LONČAR

Štrok i Herceg odlučili finaliste Kutije šibica

27.12.2012 u 18:45

Bionic
Reading

U finalu 42. izdanja najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira, Kutije šibica, igrat će Automobili Lončar i Promotion Play. Varaždince je u finale odveo, s tri gola, Alan Herceg, dok je zagrebačku momčad predvodio dvostruki strijelac Hrvoje Štrok

U finalu 42. izdanja 'Kutija šibica', najstarijeg i najvećeg hrvatskog malonogometnog turnira igrat će Automobil Lončar & Fotex i PromotionPlay.

Automobil Lončar & Fotex je u prvom polufinalnom susretu u dvorani II zagrebačkog Doma sportova pred 1.500 gledatelja pobijedio CB Garden 4:2, dok je PromotionPlay identičnim rezultatom slavio protiv Ribljeg Restorana Korkyra.

Garden je vodio 1:0 i 2:1, no ekipa iz Varaždina je uspjela okrenuti rezultat. Junak utakmice bio je Alen Herceg koji je postigao tri gola (3, 33, 39), a strijelac je bio i Zoran Lukavečki (36) kojem je to bio 14. gol na turniru i vodeći je strijelac 'Kutije'. Golove za CB Garden postigla su braća mario (2) i Stjepan Babić (4).

U drugom polufinalnom ogledu PromotionPlay je stigao do pobjede golovima Hrvoja Štroka (1, 20), Manuela Bisakua (37) i Andrije Bogdanovića (40-autogol), dok su strijelci za Korkyru bili Dinko Trebotić (17) i Denis Mijatović (25).

Finale je na rasporedu u petak, u 17.30 sati. Za Automobil Lončar & Fotex bit će to prvi nastup u finalu, dok je PromotionPlay slavio 2010. godine.

REZULTATI

Polufinale:
Automobil Lončar & Fotex - CB Garden 4:2
PromotionPlay - Riblji Restoran Korkyra 4:2