'PRIJETNJA' IZ REALA

Florentino Perez: Dolazim u Milan po Kakaa

29.05.2009 u 13:47

Bionic
Reading

Čovjek koji figurira kao najjači kandidat za predsjednika Real Madrida, Florentino Perez, prvi put javno je priznao da je Brazilac Kaka na meti 'kraljevskog kluba', rekavši čak da odlazi u Milano po izvrsnog brazilskog reprezentativca

Priča koja se kotrlja posljednjih mjeseci mogla bi kulminirati sljedećih dana. Kaká u Realu, Kaká ostaje u Milanu, stalno čitamo po inozemnim medijima, ali dosad nije bilo službene potvrde da bi Brazilac trebao (mogao) završiti u Madridu.

Da Real želi ovog ljeta u svoje redove dovesti Brazilca, prvi puta javno je priznao Florentino Perez, čovjek kojeg mnogi vide kao budućeg predsjednika kluba te glavni kandidat na predstojećim izborima za prvog čovjeka madridskog kluba.

'Započet ćemo pregovore s Milanom oko dovođenja Kakáa. Osobno imam izvrsne odnose s Adrianom Gallianijem, što znači da će biti lakše napraviti posao i dovesti Kakaa u Madrid', kazao je Perez za španjolsku Marcu.

Očito da je Perez potpuno uvjeren da će uspjeti, no treba pitati i ljude u Milanu koji su više nego jasni – nema prodaje Brazilca.