IZ MOSKVE S LJUBAVLJU

Ćorluka otvoreno o Mamiću: Ja nemam menadžera

29.10.2012 u 17:14

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka svoju je nogometnu sreću pronašao u Moskvi gdje nastupa za tamošnji Lokomotiv. Prema ocjenama izvjestitelja hrvatski je reprezentativac jedan od stupova momčadi koju vodi bivši izbornik Slaven Bilić

U velikom razgovoru za Jutarnji list, Ćorluka je prvi put progovorio o navodnom incidentu s izbornikom Štimcem prije ogleda s Belgijom u Bruxellesu.

'Večer prije utakmice sam mislio da mogu igrati, no ujutro sam shvatio da ne mogu te to priopćio izborniku Štimcu. Nikakvih povišenih tonova i tenzija nije bilo. Sve su to laži i gluposti. Drago mi je da je izbornik stao iza mene', kazao je Ćorluka za Jutarnji list te se se potužio da mu smeta što se čeprka po njegovom privatnom životu te ga se oslikava kao čovjeka koji voli noćni život.

'Smeta mi to. Privatni život se tiče samo mene i meni bliskih. Ja sam veći mangup na terenu nego u privatnom životu', kazao je Ćorluka koji je rekao nešto i o svom odnosu s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem.

'Nikad nisam ništa imao potpisao sa Zdravkom Mamićem. Zdravko mi je puno pomogao u karijeri iako me je sto puta izvrijeđao, isto tako je govorio najbolje stvari o meni. Ja nemam menadžera niti me zastupa neka agencija', rekao je Ćorluka.

Rijetkost je da sportaš iza sebe nema neku menadžersku agenciju ili menadžera, no Ćorlukin slučaj nije jedini. Tako recimo veliki Andra Pirlo također sam dogovara svoje transfera, kao i bivši francuski reprezentativac Pires, svojedobno su to radila i braća Phil i Gary Neville. Također recimo i u svijetu košarke postoji takav slučaj, a radi se o Rayu Allenu.