NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE

Srbi se brane: Engleski policajci su tukli naše nogometaše

24.10.2012 u 14:58

Bionic
Reading

Incident na utakmici mladih nogometnih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu svakim danom poprima nove dimenzije. Englezi su se digli na noge i traže oštru kaznu za Srbiju, dok se Srbi brane kako nisu krivi za incident

Srbi ne posustaju u dokazivanju da nisu inicirali incident u Kruševcu. Izbornik srbijanske mlade reprezentacije Aleksandar Janković otkrio je da u Savezu spremaju bogat videomaterijal na kojem se vidi kako je nerede na samom kraju utakmice s Englezima izazvao gostujući igrač Danny Rose. Također, i da su britanski policajci, koji su u Kruševac stigli kao osiguranje, tukli srbijanske nogometaše.

'Okidač svega što se dogodilo na terenu bila je Roseova reakcija. Naravno, nije koristilo ni ponašanje naših igrača, no istraga unutar našeg saveza je u tijeku. Međutim, prvi udarac dobio je naš vratar Aleksandar Kirovski, i to ne jedan, nego tri, od dvojice različitih igrača. U čitavom neredu na terenu su sudjelovali ljudi za koje se ispostavilo da su osiguranje engleske reprezentacije', rekao je Janković u emisiji ''Total soccer''.

Srbijanski nogometni savez ovih će dana poslati u Uefu snimke sa sigurnosnih kamera.

'Optužuju nas za rasizam, a što je s nacionalizmom? Zar to nije isto?! Zašto samo mi moramo trpjeti uvrede? Toga je bilo u Skopju, pa i na brojnim prethodnim utakmicama A i mlade reprezentacije', rekao je Janković.