NEVIĐENE SCENE

Paintball pištoljima pucali po igračima Dinama!

19.10.2012 u 16:42

Bionic
Reading

Na dosad neviđen način svoje nezadovoljstvo su izrazili navijači moskovskog Dinama. Naime, oni su paintball pištoljima pucali po igračima moskovskog kluba

Nevjerojatne scene dogodile su se u petak u trening kampu moskovskog Dinama u Novogorsku. Grupa huligana je nakon treninga momčadi počela pucati paintball puškama po igračima. U Dinamu su, naravno, zgroženi ovim događajem.

Mogli bi ovo nazvati incidentom, no mi smo uvjereni da se radi o planiranoj i organiziranoj akciji. Svim sredstvima ćemo se boriti kako bismo izgrednike doveli pred lice pravde', stoji u priopćenju Dinama.

Kasnije su i pronađeni počinitelji.

'Tri idiota su prošla groblje koje se nalazi blizu našeg trening kampa, popeli su se na ogradu, pucali paintball pištoljima te se idiotski smijali', kazao je predsjednik kluba Vasilij Titov koji je kazao kako su sve dokaze predali policiji te vjeruju kako će izgrednici biti ubrzo kažnjeni.

Vezni igrač Dinama Alan Gatagov ostao je šokiran ovim događajem.

'Ne znam što ovo znači. Pa mi kod kuće imamo obitelj, malu djecu! Što da je netko ozbiljnije ozlijeđen?' zapitao se Gatarov.

Navijači su očito nezadovoljni jer je Dinamo u 11 prvenstvenih kola ubilježio čak osam poraza te im je to najlošiji prvenstveni start u povijesti.