JOŠ JEDNA ODBIJENICA

Kaka: Ne vidim se u madridskom Realu

21.05.2009 u 13:04

Bionic
Reading

Madridski Real sve više podsjeća na Manchester City. Naime, koga god od najvećih igrača pozovu, dobiju košaricu. Prije Milanova Brazilca Kake, Real je odbio i francuski trener Arsene Wenger. U Madridu već dugo love i Cristiana Ronalda, no Portugalac je još uvijek u Engleskoj. Na listi koji su zaobišli Santiago Bernabeu je i Werderov Diego

I dok se u Realu čekaju predsjednički izbori, nakon kojih, po svemu sudeći, vodeće mjesto u klubu opet preuzima Florentino Perez, najpoznatija imena iz svijeta nogometa još uvijek ne pomišljaju doći u Madrid. Iako se još proteklog vikenda pisalo da je Perez unaprijed dogovorio prelazak Kake iz Milana, danas se obratio i spomenuti igrač.

'Ja mogu samo reći da se taj transfer neće ostaviti. Neću otići iz Milana jer se ne vidim u Realu', kratak i jasan bio je Brazilac.

Prema tome sve najave prethodnih dana, pa čak i navodni ugovori očito nisu ni sastavljeni, a kamoli potpisani.

Proteklih dana oglasili su se i Arsenalov trener, Francuz Arsene Wenger. Također, zna se da Real lovi i Cristiana Ronalda, zatim Francka Riberyja, Diega, ali zasad još uvijek ništa nije realizirano.