PORTUGLACI OGORČENI

'Ronaldo? Pa on nije ni došao na utakmicu'

18.10.2012 u 15:21

Bionic
Reading

Portugalski tisak i dva dana nakon mršavog domaćeg remija njihovih nogometaša protiv Sjeverne Irske (1-1) ne prestaje sipati gnjev zbog onoga što su Portugalci prezentirali

Istina, imao je Portugal sasvim dovoljno prilika za pobjedu, no prednji red reprezentacije se nije iskazao u tih 90 minuta i na kraju su jedva domaći nogometaši spasili i jedan bod. Inače, u komentarima se uvjerljivo najviše napada prvi igrač reprezentacije Cristiano Ronaldo koji je u tom ogledu proslavio stoti nastup za reprezentaciju.

'Smješkao se zbog jubileja, ali nakon utakmice nije imao niti najmanji razlog za smješak', jedan je od komentara Ronaldove igre na koji se nadovezuju oni poput 'Ronaldo? Je li taj uopće igrao?' ili 'najveća zvijezda je bila potpuno odsutna'.

Ronaldo je dakle tom utakmicom ušao u uski krug igrača koji su u povijesti igrali za Portugal 100 puta i više (Fernando Couto i Luis Figo), ali je ipak daleko bitnije da je njegova reprezentacija od mogućih šest bodova prošlog petka i utorka uzela samo jedan bod (poraz od Rusije i spomenuti remi sa Sjevernim Ircima).

Tako trenutačno na vrhu ljestvice skupine F Rusija ima 12 bodova, a Portugal tek sedam.