To se zove spektakl

Ronaldo i Messi uskoro postaju suigrači!

18.10.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Portugalac Cristiano Ronaldo i Argentinac Lionel Messi, dva najbolja svjetska nogometaša, pozitivno su reagirali na saznanje da bi uskoro mogli zaigrati u istoj momčadi

Španjolski dnevnik Sport je najavio da humanitarnu utakmicu priprema 40-godišnji, još uvijek aktivni brazilski nogometaš Rivaldo, a ideja mu je da Messi i Ronaldo zaigraju u istoj momčadi. Kako smo naveli, obojica nogometaša su dobro reagirala na takvu mogućnost, makar su veliki suparnici na travnjaku, kako u osobnom, tako i momčadskom smislu (igraju u dva mrska neprijatelja, Realu i Barceloni).

Još nije poznato kada će se i gdje odigrati ta utakmica, a spomenimo da Rivaldo trenutačno igra u Africi, u angolskom Kabuscorpu, u kojem je zabio čak 11 pogodaka u samo petnaest utakmica. To mu je, inače, četrnaesti klub u karijeri koja sada traje već više od dva desetljeća.

Ako se sve poklopi i ako se ponajveće nogometne zvijezde odazovu na ovaj spektakl nema sumnje kako će najviše pozornosti privući nastup u istoj momčadi dva genijalca Ronalda i Messija.