PROBLEMIMA NEMA KRAJA

Hajduk od srijede pod suspenzijom!

15.10.2012 u 20:43

Bionic
Reading

Zbog dugova prema bivšim igračima Marinu Tomasovu, Jamesu Densu i Ivanu Pešiću, Hajduk je suspendiran i ne može igrati utakmice. Na sreću Splićana, žalba odgađa izvršenje odluke

Nema kraja problemima Hajduka, tek što su se spasili od stečaja kreditom za koji im jamči grad Split, iskočio je novi kostur iz ormara. I to ne jedan, nego tri odjednom. Marin Tomasov, James Dens i Ivan Perišić prijavili su Hajduk Disciplinskoj komisija HNS-a, koja je presudila da im Hajduk duguje novac, te ga je suspendirala.

'Odluka o suspenziji Hajduka donesena je u ponedjeljak a počinje teći 48 sati od uručenja, znači od srijede', kazao je član Disciplinske komisije HNS-a Vlado Iveta. Premda nam Iveta nije želio otkriti o kojim se iznosima radi, saznajemo kako Tomasov od Hajduka potražuje 115.000, Brazilac James Dens 270.000, a malo poznati Ivan Pešić 250.000 kuna.

Obzirom da žalba na ovu odluku odlaže izvršenje, Hajduk će se sigurno žaliti kako bi 'kupio vrijeme' da skupi novac ili ne postigne dogovor s igračima o odgodi plaćanja.