BIT ĆE BORBE U OSIJEKU

Velšani puni optimizma: Došli smo i nešto osvojiti

15.10.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Velški nogometni izbornik Chris Coleman vjeruje kako njegova momčad nije bez izgleda protiv Hrvatske u Osijeku u kvalifikacijskom ogledu za Mundijal u Brazilu

Zalog za optimizam Colemanu daje 2:1 pobjeda nad Škotskom u petak, a velški strateg kaže da njegova momčad mora osvajati bodove i protiv favorita želi li imati šanse za plasman na najveća natjecanja.

'Bilo je dobro u petak, ostvarili smo veličanstven rezultat uz sjajnu izvedbu, ali to je bilo tada, sada se bliži utorak i moramo otići tamo i uzeti nešto iz te utakmice, a učinit ćemo to ako se, prije svega, koncentriramo na našu izvedbu', rekao je Coleman za Sky Sports.

'To nije utakmica koja se unaprijed otpisuje i u koju ulazite sa stavom 'nećemo ništa uzeti tamo'. Moramo otići i osvojiti nešto. Deset je utakmica u kvalifikacijama i morate nešto izvući iz svake utakmice, kod kuće i u gostima, bez obzira kako teške bile'.

'Nema boljeg osjećaja od odlaska s vašom reprezentacijom na teško gostovanje kod dobre momčadi i kasnijeg povratka s 'nečim'. To je ono što zaista donosi samopouzdanje i to je ono što mi moramo napraviti', dodao je velški izbornik, čija je momčad, prethodno pobjedi protiv Škotske, poražena od Srbije (1:6) i Belgije (0:2).