SVE OSIM VRPCE

Rooney izmjeni dresova dao novu dimenziju

13.10.2012 u 15:05

Bionic
Reading

Običaj zamjene dresova (gornjeg dijela, op.a.) nakon nogometnih utakmica postao je tradicija i dio standardne procedure, međutim u sinoćnjem ogledu između Engleske i San Marina na Wembleyju napravljen je i korak dalje

Naime, jedan igrač San Marina zatražio je od kapetana engleske reprezentacije Waynea Rooneyja prilikom razmjene dresova da mu osim majice da i svoj donji dio dresa, odnosno hlačice. Napadaču Manchester Uniteda ogled na Wembleyju bio je poseban jer je prvi put u karijeri nosio kapetansku traku 'tri lava', a sada će ju osim po tome i postizanju dva gola, pamtiti i po darivanju hlačica.

'Zadržao sam kapetansku vrpcu i sačuvat ću ju zauvijek. Dao sam svoj dres jednom njihovom igraču i morao sam dati i hlačice također. To mi je bilo prvi put i sigurno se nije prije dogodilo,' prenosi Rooneyjeve riječi Telegraph.

'Bilo je čudno. Da budem iskren, ne znam koji je to igrač bio. Za njih je ovo velika prilika, doći i igrati na Wembleyju pred 90.000 navijača.'

Cijeli događaj odigrao se u tunelu, a zasad se još nije pojavio niti jedan video-dokaz ove, u najmanju ruku, neobične situacije.