PODIZANJE TENZIJA

Makedonski nogometaši na stupu srama zbog fotke sa Srnom!

12.10.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Uoči kvalifikacijske utakmice nogometnih reprezentacija Makedonije i Hrvatske dvojica nogometaša Rabotničkog podigli su poprilično veliku prašinu

Naime, dvojica nogometaša Rabotničkog Krste Velkovski i Vladica Brdarovski pohvalili su se na Facebooku objavom fotografije s kapetanom Hrvatske Darijom Srnom, a domaći popularni portal Ekipa.mk tu je fotografiju objavio na naslovnici uz opremu: 'Samoponižavanje!'

Poznato je kako će stadion Filipa II Makedonskog u petak navečer biti krcat i s obzirom da cijela država 'živi za tu kvalifikacijsku utakmicu', fotografija koja je objavljena u svim makedonskim medijima na stup srama zabila je spomenuta dva nogometaša.

Dodajmo kako je Velkovski kapetan Rabotničkog, a Brdarovski reprezentativac U-21 selekcije Makedonije.

'Ovo je u najmanju ruku nedostatak samopoštovanja i to je neshvatljivo i neprihvatljivo. Ne radi se tu o prijateljstvu, nego o čekanju u redu za autogram i zajedničku fotografiju', napisao je novinar lista Ekipa.

Objavljivanjem fotografije na Facebooku ova dva nogometaša, košarkaškim rječnikom, napravila su pogrešku u koracima i sada nema nazad. No u slučaju pozitivnog rezultata protiv Hrvatske već u subotu svi će zaboraviti na ovaj 'simpatični incident'.