NEPROMJENJENO STANJE

Boris Vukčević još uvijek u komi

11.10.2012 u 12:50

Bionic
Reading

Vukčević se i dalje nije probudio iz kome, ali liječnici iz Sveučilišne bolnice u Heidelberge su još jednom ponovili da trenutačno nije direktno životno ugrožen

Stanje nogometaša Hoffenheima Borisa Vukčevića (22) i dalje je nepromijenjeno. Bivši mladi njemački i potencijalni hrvatski reprezentativac bori se za život u bolnici u Heidelbergu.

To znači da se Vukčević i dalje nije probudio iz kome, ali liječnici iz Sveučilišne bolnice u Heidelberge su još jednom ponovili da trenutačno nije direktno životno ugrožen.

Podsjetimo da je posljednjeg petka u rujnu nogometaš stradao u prometnoj nesreći na cesti blizu Bammentala. Svojim se automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera, a uzroci nesreće i dalje nisu potpuno poznati. S teškim ozljedama glave rođeni je Osječanin helikopterom prevezen u bolnicu gdje je hitno operiran i stavljen u stanje umjetne kome. Naknadno mu je ukinuta umjetna koma, ali je Vukčević i dalje bez svijesti.

Liječnici su na upit novinara izbjegli bilo kakve prognoze što će se događati po pitanju zdravstvenog stanja Vukčevića, već su napomenuli da ga treba 'konstantno pratiti' i čekati da se 'probudi iz kome'.