HNS-OV NOVAC

Šuker na majice sa svojim imenom potrošio 275 tisuća kuna?

06.10.2012 u 10:12

Bionic
Reading

Iza Davora Šukera je sto dana na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Još je prerano za bilo kakve ocjene njegovog rada, no kako prenosi Jutarnji list, bivši proslavljeni hrvatski nogometaš 'zabio je par golova sebi u mrežu'

Naime, prema pisanju Jutarnjeg lista, Hrvatske neće biti u novom izdanju megapopularne kompjuterske igre Fifa Soccer 13. Razlog? List navodi kako je kompanija koja proizvodi igru Electronic Arts kupila prava i na našu nogometnu selekciju, no u najnovijem izdanju igre Hrvatske nema.

Navodno je Davor Šuker tražio prevelik novac, pa su u američkoj kompaniji jednostavno odlučili ne uvrstiti Hrvatsku u igru. No to navodno, piše isti list, nije jedini Šukerov 'grijeh'.

TRIBINA.HR

Koje je vaše mišljenje o Davoru Šukeru i njegovim potezima od kada je stigao na mjesto predsjednika HNS-a. Uključite se u raspravu oko ove teme na tribina.hr.

Najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti otkad je zasjeo na mjesto predsjednika HNS-a potrošio je oko 275 tisuća kuna za tiskanje dresova s njegovim imenom koje kasnije dijeli na svojim putovanjima, tvrdi isti list.

Sada se očekuju i prve reakcije iz Kuće nogometa, no ukoliko se navodi iz Jutarnjeg lista pokažu istinitima, onda je Šuker zaista u svoj predsjednički mandat krenuo u najmanju ruku nespretno.