Nogomet GLEDAO GA TEK 20 MINUTA

Niko: Dokazivati se ne moram, posebno ne Sammiru

Iako se među hrvatskim nogometašima na temu Sammir nitko ne želi previše izjašnjavati, a čak ako nešto i kažu, sve je 'fino', u 'rukavicama', jer svjesni su svi da u reprezentaciji sada ipak vladaju drugačiji odnosi i da im izjave 'protiv' mogu samo štetiti

Dvoboj dvaju Dinama, kijevskog i zagrebačkog, u Ligi prvaka prva je prilika da se direktno usporede vrijednosti starog i novog reprezentativca Nike Kranjčara i Sammira. Naravno sve golica da saznaju kako će izgledati večerašnji okršaj u Kijevu te čije će akcije biti učinkovitije. A jedan od direktnih sudionika tog dvoboja, Niko Kranjčar, dao je za Jutarnji list izjavu na tu temu.

'Ja ni slučajno ovaj meč u Kijevu ne doživljavam kao naš duel, nije ovo Sammirov i moj teniski meč! Ne smatram da se moram više bilo kome dokazivati, posebno ne Sammiru. OK, dobio je izbornikov poziv, vjerojatno ga je i zaslužio. Prihvatit ćemo ga kao i svakoga i ako je Sammiru čast igrati za hrvatsku reprezentaciju - dobrodošao je', rekao je Niko za Jutarnji.

Vjerujete li da je Sammir nogometaš kakav treba Hrvatskoj?

'Nisam ga uopće gledao, u četiri godine najviše 20 minuta! Premalo da bih se upuštao u ocjene. Ali ima ljudi koji su ga gledali, ocijenili i odlučili pozvati. Ako je najbolji igrač hrvatske lige, onda je svakako zaslužio poziv. Iako, bit će mu vrlo teško, jer pet, šest igrača pikira na tu poziciju, a svi oni igraju u velikim klubovima i u jačim ligama nego Sammir', zaključio je ovu temu Niko Kranjčar.

216958,217312,217152,216508

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku