FANTASY MENADŽER

Izaberi najbolje europske igrače i osvoji karte za finale Lige prvaka!

02.10.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Ovogodišnja nogometna Liga prvaka i tportalova fantasy liga nude vam jedinstvenu priliku! Dovoljno je samo pokazati nogometno znanje i umješnost slaganja prave momčadi, kako biste osvojili put u London i dvije karte za finale Lige prvaka. Pridružite se nadmetanju u sklopu tportalovog fantasy menadžera i pokažite da ste pravi majstori taktike i odabira igrača

Najbolji igrači nakon 1. kola

Kako smo i najavili, prvo je kolo bilo samo zagrijavanje. Lov na najveće nagrade počinje od drugog kola Lige prvaka, a potrebno je samo izabrati pobjedničku momčad.

Tko će zabiti najviše golova, podijeliti najviše asistencija ili se istaknuti obranama jedanaesteraca? Odgovori na ova i još mnoga pitanja donijet će pobjednika fantasy natjecanja Lige prvaka.

Kako to obično biva, prethodno je kolo donijelo i poneka iznenađenja po pitanju najboljih pojedinaca. Malo je tko mogao predvidjeti da će svoje fantasy vlasnike najviše razveseliti igrač Malage Isco, Clujev Bastos ili mladi Chelseajev poletarac Oscar.

Hoće li drugo kolo donijeti nova iznenađenja ili će najskuplje zvijezde poput Messija, Ronalda ili Ibrahimovića doći na vrh i ove ljestvice?


Treba li uzimati igrače samo iz velikih klubova ili tražiti pokoje iznenađenje? Treba li se držati svoje momčadi ili mijenjati svako kolo? Treba li imati sve najskuplje zvijezde ili ujednačenu momčad? Ako znate odgovore na ova pitanja, onda ste već na pola puta do spektakularnog finala na Wembleyju u Londonu!

Prijaviti se može do utorka, 2. listopada u 17.59!

Stoga, trk po prijavu za fantasy menadžer Lige prvaka