KATASTROFA

Bild: Vukčević je prije sudara zaspao za volanom

29.09.2012 u 14:45

Bionic
Reading

U automobilu Borisa Vukčevića su pronađene ampule inzulina, a Bild nagađa kako je moguće da ih Vukčević tog dana na vrijeme nije uzeo, te da je to mogući uzrok umora, pospanosti, pa čak i - nesvjestice pri vožnji

Stanje 22-godišnjeg hrvatskog nogometaša Borisa Vukčevića, člana Bundesligaša Hoffenheima, je nepromijenjeno. I dalje u stanju inducirane kome leži u bolnici u Heidelbergu.

Uz njega je njegova obitelj, ali i veliki dio nogometnog svijeta koji mu je na razne načine poželio potporu. Inače, njemački dnevnik Bild navodi da je lako moguće kako je neposredno prije udarca s kamionom igrač Hoffenheima zaspao za volanom.

Bild navodi da igrač boluje od lakšeg oblika dijabetesa, te da redovito mora uzimati inzulin. Također, u njegovom automobilu su pronađene ampule inzulina, a Bild nagađa kako je moguće da ih Vukčević tog dana na vrijeme nije uzeo, te da je to mogući uzrok umora, pospanosti, pa čak i - nesvjestice pri vožnji.

U svakom slučaju, policija je izvjestila da se Vukčević pri brzini između 70 i 80 kilometara na sat zabio u kamion, nakon čega su vatrogasci jedva izvadili njegovo tijelo iz smrskanog Mercedesa.