KONAČNO NA TRAVNJAKU

Pato se vraća u derbiju protiv Intera?

29.09.2012 u 13:26

Bionic
Reading

Pato je tijekom cijele prošle sezone imao velikih problema s ozljedama, zbog čega je u Seriji A skupio samo 11 nastupa. Činilo se da se napokon riješio svih nevolja, a onda je prije početka aktualne sezone zadobio novu ozljedu aduktora

Trener nogometaša Milana Massimiliano Allegri dao je naslutiti da bi se brazilski napadač Alexandre Pato mogao vratiti na teren u skorašnjem gradskom derbiju protiv Intera.

Pato je tijekom cijele prošle sezone imao velikih problema s ozljedama, zbog čega je u Seriji A skupio samo 11 nastupa. Činilo se da se napokon riješio svih nevolja, a onda je prije početka aktualne sezone zadobio novu ozljedu aduktora. Nije zbog toga odigrao nijednu utakmicu, ali njegov je povratak na teren sve bliži.

'Pato radi dobro i kad se vratimo iz St. Peterburga, priključit ćemo ga prvoj momčadi. Nakon toga ću procijeniti je li spreman za derbi ili ne. Moguće je da ću ga zatražiti da odigra utakmicu ili dvije za mladu momčad kako bi izgradio samopouzdanje', istaknuo je Allegri.

Milan gostuje kod Zenita u St. Peterburgu u 2. kolu Lige prvaka predstojeće srijede, a derbi protiv Intera u 7. kolu Serije A na rasporedu je četiri dana kasnije.