KAKAV MAJSTOR

Pogledajte čudesnu golčinu Darija Srne

29.09.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Bio je to prvi Srnin pogodak u prvenstvu ove sezone, ali i drugi unutar šest dana budući da je zabio i jedan kijevskom Dinamu u pobjedi 4-1, u utakmici domaćeg Kupa

U derbi utakmici 10. kola ukrajinske Premierlige nepobjedivi Šahtar je još jednom uzeo puni plijen. U Donjecku je ovom prilikom ukrajinski prvak pobijedio Dnjipro 2-1.

Junak utakmice je bio hrvatski reprezentativac Darijo Srna koji je u 80. minuti pogodio za 2-1. Dočekao je Srna loptu volejem, na vrhu šesnaesterca, a lopta je uz "žabicu" završila u mreži gostujuće momčadi. Bio je to predivan pogodak, u pravom trenutku, za ogromno veselje navijača i igrača na Donbass Areni.

Bio je to prvi Srnin pogodak u prvenstvu ove sezone, ali i drugi unutar šest dana budući da je zabio i jedan kijevskom Dinamu u pobjedi 4-1, u utakmici domaćeg Kupa.

Inače, u ogledu Šahtara i Dnjipra se svašta događalo. Gosti su vodili, Šahtar je brzo izjednačio i potom propustio realizirati dva jedanaesterca (Fernandinho i Luiz Adriano), ali je sve ipak dobro završilo po njih zbog sjajnog gola hrvatskog reprezentativca.

'Nikako ne možemo kriviti Fernandinha i Luiz Adriana. Htjeli su najbolje, ali su promašili penale. Događa se. Oni su zabili toliko pogodaka dosad', rekao je Srna i nastavio:

'Bila je ovo teška utakmica, a i znali smo da će biti tako. Dnjipro je dobra momčad. No, naš i njihov raspored je drugačiji, umorniji smo bili prije utakmice i za vrijeme borbe. Ali, srećom, sve je dobro završilo. Samo je to bitno'.

Dodao je Srna na kraju:

'Je, zbilja sam zabio pravi pogodak. Dobro sam dočekao loptu, sjajno je sve završilo. Bitno je samo da su tri boda ostala doma', uz smijeh je zaključio Srna.