I STANIĆ U RASPRAVI

'Sammir je samo skupa igračka u rukama mnogih...'

28.09.2012 u 15:24

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac te igrač brojnih europskih (velikih) klubova, Mario Stanić u svojoj se najnovijoj kolumni, objavljenom na portalu Igralište.hr osvrnuo na pozivanje Sammira u reprezentaciju

Naravno, kao i svaki put dosad, Stanić je bez 'dlake na jeziku' progovorio o novopečenom reprezentativcu, od kojeg žive mnogi. Prenosimo dio njegove kolumne.

'U ovoj cijeloj prici meni je žao Sammira, on samo želi igrati nogomet i biti što bolji igrač. Ima on svojih mana kao i svi mi, voli izlaziti, bećariti, voli nekad previše daviti loptu, voli nekad nepotrebno gurati kroz noge suparniku... voli sve sto vole mladi.

Osobno mislim da je po pitanju potencijala jedan od najboljih igrača koji su došli u Dinamo, mislim da može još napredovati ali i stagnirati. O njemu samome najviše ovisi ! Na koncu, nije on kriv što izvršni dopredsjednik (što li je već) daje izjave u njegovo ime.

On je najmanje kriv što se preziva Sammir, a ljudi to čitaju Mamić. Došao je trbuhom za kruhom kao što sam i ja nekad davno išao u neki bolji nogometni svijet... On je samo skupa igračka u rukama mnogih, koji bi preko njegovog talenta došli do većeg PDV-a i IMT –a (IMT = ima li mene tu, op.a.) Sammiru treba podrška i ja mu želim sve najbolje, a ujedno se i nadam da će ga ekipa toplo prihvatiti'.

Cijelu Stanićevu kolumnu pročitajte OVDJE