VEĆ SVE DOGOVORENO?

Wenger sve bliže klupi Real Madrida

18.05.2009 u 13:49

Bionic
Reading

Bez obzira na to što je nedavno odbio ponudu Reala da sjedne na njihovu klubu, Arsene Wenger promijenio je mišljenje. Njegovi menadžeri već su održali razgovore s madridskim klubom, a i sam Wenger dao je naslutiti da ipak ne bi imao ništa protiv preseljenja u Madrid

Kako se ljeto i ljetni prijelazni rok bliži svom početku, klubovi pojačavaju svoje aktivnosti u vezi dovođenja pojačanja u svoje redove. Trenutačno su najagilniji u Madridu gdje se još i vodi nesmiljena borba za predsjedničko mjesto. Kao glavni kandidat za prvog čovjeka 'kraljevskog kluba' spominje se Florentino Perez koji je već obnašao tu dužnost.

Ako postane predsjednik Reala, Perez je obećao brda i doline. No nije sve stalo samo na obećanjima, već se i rade pripreme da ta ista obećanja postanu i realnost. Navodno je Brazilac Kaka pred vratima Madrida kao i Cristiano Ronaldo. Ali, Perez ne staje. Želi dovesti i Francka Riberyja iz Bayerna, a sve te zvijezde bi trebao voditi Arsene Wenger.

Perezov čovjek od povjerenja Jorge Valdano je, prenosi španjolski AS, održao u Parizu razgovore s menadžerima Arsenea Wengera i Francka Riberyja s kojima je pokušao dogovoriti dolazak u Real.

Iako je prije nekoliko tjedana pukla vijest kako je Francuz koji već 13 godina vodi Arsenal odbio basnoslovnu ponudu Reala, očito da ga zov iz Madrida sve više intrigira. Na druženju s medijima Wenger je dao naslutiti da je 'zainteresiran' za posao u Realu.

'U ovom trenutku nikad Wenger nije bio bliži dolasku u Madrid nego sada', španjolski AS prenosi riječi izvora bliskog francuskom stručnjaku.

Jedan od onih koji je zadužen za nagovaranje Wengera, ali i Riberyja za dolazak na Santiago Bernabeu jest i Zinedine Zidane koji se ne bi petljao Wengeru u posao. A to znači da bi Francuz bio zadužen ne samo za treniranje, već i za dovođenje igrača.

Što se tiče Riberyja, Valdano je njegovom menadžeru dao ponudu, a sada je sve na igraču da odluči želi li preseliti iz Münchena u Madrid.