KAKAV POGODAK

Srnin eurogol: Da nisam zabio, ne bi više izvodio 'slobodnjake'

24.09.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odigrao je sjajnu utakmicu za Šahtar koji je u 1/16 finala Ukrajinskog kupa ''razbio'' Dinamo Kijev s 4-1. Na koncu je malo žalio što pobjeda nije bila i uvjerljivija

Srna je u 83. minuti odlično izvedenim slobodnim udarcem postavio krajnji rezultat, a prije toga je bio i asistent Fernandinhu.

'Imali smo puno samopouzdanja prije utakmice. U posljednje vrijeme igramo dobar nogomet i ostvarujemo dobre rezultate. Mogli smo postići i više golova. Šteta što nismo uspjeli, ali čestitam svim dečkima na ovom rezultatu', kazao je Srna za web-stranicu kluba iz Donjecka.

Tribina.hr

U kojim klubovima bi Srna sa svojim kvalitetama najbolje došao do izražaja, ili barem u kojoj ligi Srnu najviše vidite? Koje su najveće prednosti i mane Srne kao igrača? O ovoj i drugim temama možete raspravljati na Tribina.hr

'Pokazali smo da smo najbolja momčad u Ukrajini. Sada se moramo oporaviti prije važnih dvoboja protiv Dnjipra, Juventusa i Metalista', dodao je 30-godišnji kapetan Šahtara.

Otkrio je za kraj uz smijeh i jednu zanimljivost vezanu uz svoj pogodak iz slobodnog udarca.

'Kad sam uzeo loptu Fernandinhu, rekao sam da, ako ne pogodim, više neću izvoditi slobodne udarce. Iskreno! Tako je bilo'.