ČUDO S CLUJOM

Bjelanović: Još ne vjerujem da igram Ligu prvaka

21.09.2012 u 21:54

Bionic
Reading

Nogometaši rumunjskog Cluja su sjajno otvorili natjecanje Lige prvaka. U gostima je Cluj pobijedio Bragu 2:0 s dva pogotka brazilskog nogometaša Rafaela Bastosa

Inače, u tom su susretu Portugalci uputili čak 38 udaraca (!?) prema suparničkim vratima, ali nisu zabili niti jednom. Tako je na ljestvici skupine Cluj barem privremeno vodeći, ispred Manchester Uniteda, Galatasarayja i portugalskog sastava.

Hrvatski 33-godišnji nogometaši iz Cluja, Saša Bjelanović, nije nastupio protiv Brage već je 90 minuta pratio ogled s klupe za pričuve, no i ta ga je činjenica oduševila, što je prezentirao i novinarima iz Verone, kluba otkuda je otišao prema Cluju.

'Još uvijek ne mogu vjerovati da sam na utakmicama Lige prvaka. Ovo je sjajno iskustvo. Nije mi žao što nisam igrao. U Cluju su mi rekli da im treba napadač kao što sam ja, tako da će me sigurno koristiti, a dotad treniram i čekam svoju priliku. I moram priznati, uživam', rekao je Bjelanović koji je dodao:

'Prolazile su zadnje minute prijelaznog roka u Italiji i vidio sam da neće biti ništa od odlaska u neki drugi klub Serije B. Pomirio sam se činjenicom ostanka u Veroni što bih rado prihvatio jer obožavam taj klub. No, onda se pojavio Cluj i čudo se počelo događati'.

Inače, podsjetimo da je Bjelanović već u svojoj karijeri nastupao za rumunjsku momčad i to u sezoni 2010/11.