Nogomet IMA LI KRAJA?

Novi nastavak sukoba BBB vs. Zdravko Mamić

  • Autor: tportal.hr
  • 21.9.2012 16:23:28
  • 21.9.2012 16:03:07

Najžešći Dinamovi navijači, Bad Blue Boysi, koji već godinama vode sukob sa Zdravkom Mamiće, te uz raznorazne tužbe pokušavaju dokazati Mamićeve (ne)zakonite radnje, na svojim su stranicama objavili drugi nastavak feljtona o Dinamovom izvršnom predsjedniku

Revoltirani ignoriranjem klupskog vrha, koji bi kao udruga građana trebao dopustiti demokratske izbore u klubu, i u kojem još uvijek glavnu riječ vodi Zdravko Mamić, Bad Blue Boysi pokušavaju 'dokazati svoju istinu', objavljivanjem feljtona na svojim internetskim stranicama - Kronologija jednog ludila, a dio prenosimo na portalu, dok ostatak teksta možete pročitati OVDJE.

VRATILI SMO DINAMO I NAŽALOST GA BEZ BORBE PREPUSTILI MAMIĆU

Na Dan svih svetih 1999. godine teško bolesni predsjednik Tuđman završio je u bolnici i bilo je prilično izvjesno da se bliži njegov kraj. Isto tako, bilo je više nego očito da će HDZ nakon skoro devet godina vlada­vine izgubiti izbore.

Već drugi dan po Tuđmanovu odlasku u bolnicu, omraženi predsjednik Croatije, Tuđmanov namjesnik u klubu od 1996. godine i najžešći pro­gonitelj Bad Blue Boysa te imena Dinamo – Zlatko Canjuga, licemjerno i prozirno najavljuje raspisivanje referenduma o eventualnom povratku imena Dinamo! Svima je bilo jasno da Canjuga pokušava spasiti vlas­titu guzicu kao što je bilo jasno da je trenutak povratka Dinama došao sasvim blizu. Mamić koristi situaciju i daje intervju u kojem na sebi svojstven način vrijeđa, omalovažava pa čak i fizički prijeti Canjugi te se postavlja u poziciju čovjeka koji će ubrzati povratak imena, naravno gradeći sebi stazu zaslužnika koja će ga ponovo ubaciti u klub, iako je samo nekoliko godina ranije upravo on nagovarao vodeće BBB da počnu navijati za Croatiju, te je čak i javno na televiziji (zabranjena Lati­nica, 1993. godine) urlao 'Dok je srca bit će i Croatije!'.


214810,211025,210289,208515
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku