RJEŠENJE: FANTASY MENADŽER

Imate priliku posramiti sve trenere MAXtv Prve lige!

21.09.2012 u 12:55

Bionic
Reading

Zadnji je dan za ovotjednu prijavu jer počinje novo kolo MAXtv Prve lige! Došla je i Vaša prilika da pokažete kako ste pravi poznavatelj prilika na hrvatskim nogometnim terenima. Iskoristite naš fantasy menadžer te uz dobru zabavu osvojite i put na finale Lige prvaka koje se igra na stadionu Wembley u Londonu!

Iako se prvo kolo neće računati u ukupnom poretku na kraju sezone, ono donosi atraktivne nagrade. Što je još važnije, daje vam priliku da napravite vlastitu ekipu te vježbate strategiju izbora igračkog kadra. S obzirom na to da je prošlo prvo kolo Lige prvaka, na našem smo portalu Tribina.hr naše korisnike upitali kako su izabrali svoje momčadi te smo dobili različita mišljenja i savjete.

Majstor je tako napisao:

'Mislim da najbolju ekipu treba sastaviti i čekati, ne mijenjati puno. Vjerujem kako je većina ekipa puna velikih zvijezda koje možda i nisu zaradile previše bodova. Treba biti realan i reći kako je tek prošao sami početak klupskih sezona te kako će većina tih velikih imena svoju formu tempirati tek za kraj sezone kada trebaju biti 'ono nešto' što će njihovoj ekipi donijeti prevagu. Stalnim mijenjanjem ne postižemo gotovo ništa, osim što je moguće da zaboravimo na nekog igrača te ga se sjetimo tek kada je sezona gotova, a bio je tu u prvotnoj momčadi.'

Potpis slike..
Cehtunger je otkrio tajnu svog uspjeha:

'Prilikom slaganja ekipe uzimao sam u obzir nekoliko stvari. Da biram igrače iz momčadi koje bi trebale ostvariti lake pobjede. Vratar bi bilo dobro da je iz momčadi koja neće primiti gol, kao i obrambeni igrači (mislim da slaganje momčadi s idejom da braniči zabijaju dugoročno nije isplativa). Veznjake sam birao po principu tko bi mogao biti asistent, uglavnom se orijentirajući na ofenzivne veznjake. Napad biram po principu tko će zabiti golove. Po tom principu odmah eliminiram igrače Chelsea, Juventusa, Bayerna, Valencije, Reala i M. Cityja jer očekujem neizvjesne utakmice. Birao sam igrače iz sljedećih klubova, za koje sam procijenio da će do lakih pobjeda: Barcelona, Šahtar, Manchester Utd, B. Dortmund, Lille.

El_nino ima koristan savjet kada su ozljede igrača u pitanju:

'Što dalje? Dan dva prije slijedećih utakmica vidjeti kako se kreću ozljede, procijeniti tko bi mogao zabijati te ovisno o protivnicima, važnosti utakmice i ozljedama korigirati momčad. Nije isključena ni promjena formacije.'

Ako misliš da možeš bolje i znaš više, pokaži nam to! Priključi se svijetu fantasy menadžera i ovog vikenda zaradi atraktivne nagrade! Od sljedećeg, kreće borba za put na finale Lige prvaka koje se igra u Londonu! Naći se na stadionu kapaciteta čak 90.000 mjesta i gledati dvije najbolje momčadi u borbu za prestižnu titulu? Zvuči savršeno!

Zato trk na fantasy.tportal.hr