MESSI O PROŠLOJ SEZONI

Za Barcino zadovoljstvo dovoljni su i 'mali' trofeji

17.09.2012 u 17:54

Bionic
Reading

Iako je prošle sezone osvojila samo 'male' trofeje, argentinski nogometaš Lionel Messi smatra da je ista bila uspješna za njegovu Barcelonu

Katalonski je klub u prošloj sezoni osvojio španjolski Superkup, Klupsko svjetsko prvenstvo i Kup kralja, ali je istovremeno ostao bez domaćeg prvenstva i Lige prvaka. Neovisno o takvom rasporedu osvajanja titula, Messi smatra da on, njegovi suigrači i navijači mogu biti ponosni na ono što su napravili prošle sezone.

'Možemo biti sretni što smo osvojili Superkup, Klupsko svjetsko prvenstvo i Kup kralja. To su sve važna natjecanja! Nismo osvojili Ligu prvaka i Primeru kao što su to mnogi ljudi očekivali, ali bili smo blizu', rekao je 25-godišnji argentinski napadač.

'Međutim, ove godine smo spremni za novi pokušaj osvajanja Lige prvaka i prvenstva. Svjesni smo da svaka momčad može biti komplicirana na svoj način i zato je bitno da u svaku utakmicu uđemo maksimalno koncentrirani', zaključio je Messi.

Barcelona je u novu sezonu španjolskog prvenstva krenula s četiri pobjede iz isto toliko utakmica, a novu kampanju Lige prvaka otvara u srijedu utakmicom protiv Spartak Moskve na Nou Campu.