REAL KOD RAKITIĆA

Modrić protiv Seville ostaje na klupi?

14.09.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Derbi četvrtog kola Primere sutra (subota) će na Stadionu Sanchez Pizjuan u Sevilli odigrati istoimena domaća momčad i madridski Real. AS piše da hrvatski nogometaš Luka Modrić neće početi utakmicu za goste

Prednost će, navodi madridski sportski dnevnik, dobiti Nijemac Mesut Özil, umjesto kojeg je Modrić započeo dvoboj trećeg kola protiv Granade na Santiago Bernabeuu prije dva tjedna.

I Özil i Modrić odradili su za svoje reprezentacije, Njemačku i Hrvatsku, po 90 minuta u kvalifikacijskim dvobojima igranim u proteklih sedam dana. Njemački je veznjak pritom zabio tri od ukupno pet golova za 'elf': dva Farskim Otocima u domaćoj 3:0 pobjedi te jedan Austrijancima pri bečkom slavlju (2:1).

Druga je značajna vijest najava da bi u Sevilli za Real trebao debitirati Michael Essien, ganski veznjak na posudbi iz Chelseaja. On bi trebao zaigrati u tandemu s Xabijem Alonsom na mjestu zadnjega veznog igrača.

AS piše da Mourinho želi odmoriti Samija Khediru koji će zaigrati u utorak protiv Manchester Cityja na Realovu domaćem otvaranju Lige prvaka.

Po toj bi analogiji moglo biti da će tu utakmicu početi i najbolji hrvatski nogometaš.

Mourinho bi kod Seville sutra u 22 sata trebao izvesti sljedeću 11-orku: Casillas – Arbeloa, Ramos, Pepe Marcelo – Xabi Alonso, Essien – Di Maria, Özil, Ronaldo – Benzema.