BOMBA IZ BRUXELLESA

Dudu i Vukojević izbačeni iz momčadi zbog narodnjaka!

11.09.2012 u 15:12

Bionic
Reading

Najvažnija i najteža utakmica nogometne reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2014, po svemu sudeći, proći će bez bivših dinamovaca i kumova Eduarda da Silve i Ognjena Vukojevića

Najavljeno postavljanje mladog 18-godišnjeg Josipa Radoševića, veznjaka Hajduka koji je odigrao tek 18 seniorskih utakmica za 'bile', u ovako važnom dvoboju kao što je kvalifikacijska utakmica između Belgije i Hrvatske - privuklo je veliko zanimanje javnosti.

Zašto eksperiment baš sada, na najtežem gostovanju u kvalifikacijama? Ognjen Vukojević je nedvojbeno odigrao slabo protiv Makedonije, te je Goran Pandev radio veliki nered u našoj obrani. No, je li to glavni razlog njegovog najavljenog izostavljanja iz početnog sastava?

Portal za klađenje Dvoznak.com iz povjerljivih izvora poznatih uredništvu doznaje kako se Vukojević zajedno s Eduardom sa subote na nedjelju dugo u noć zabavljao u jednom zagrebačkom kafiću brazilskog štiha. Naručivala se i glazba Ace Lukasa - jednog od popularnijih glazbenika kada se naručuju narodnjaci - a to što su baš njih dvojica bila zajedno ne čudi previše jer se radi o odličnim prijateljima koji su i kumovi.

Simptomatično je da ni Eduardo nije najavljen od prve minute iako je započeo obje utakmice pod vodstvom novog izbornika, a ipak je malo previše čudno da Radošević, klinac koji nije odigrao ni minute za seniorsku reprezentaciju, debitira u ovako teškom meču, velike važnosti.

U domaćim medijima o njihovom noćnom izlasku nema ništa, no ako je promaklo njima, ne znači i da je izborniku Štimcu. A ni Dvoznaku koji donosi važnu informaciju uoči bitne utakmice. Štimcu očito ostaju brige, ali i spoznaja kako je bilo Slavenu Biliću u sličnim uvjetima s famoznom Fontanom.

Cijeli članak i najavu utakmice te ostalih sportskih događaja pronađite OVDJE

Vijest o navodnom provodu Vukojevića i i Eduarda zbog kojeg su ispali iz momčadi, prokomentirao je i glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Neven Cvijanović koji je odbacio takve navode.

'Ma nema to veze s istinom. Ne znam zašto se sad to izvlači, kad je to navodno bilo? Pa od tada smo odradili četiri, pet treninga. Ne, to nema veze s istinom. Ognjen i Eduardo nisu bili vani', rekao je Cvijanović za 24sata