BIZARNO

Skoro ostao bez oka uslijed eksplozije jajeta

15.05.2009 u 20:34

Bionic
Reading

Defanzivac Glasgow Rangersa doživio je jednu od bizarnijih ozljeda s kojima smo se susreli. Dok su neki sportaši stradali kad su stali na morsku školjku ili se okliznuli u kupaonici, Broadfootu je eksplodiralo jaje koje je kuhao u mikrovalnoj pećnici te ga opeklo po licu

Nogometaš Glasgow Rangersa Kirk Broadfoot cijeli će život pamtiti kuhanje jajeta. Naime, ovaj je nogometaš stavio dva jajeta u mikrovalnu pećnicu da se skuhaju. Iz tko zna kojeg razloga, kada ih je stavljao u vruću vodu, jedno je jaje eksplodiralo te ga opeklo po licu. Prema pisanju otočkih medija, malo je nedostajalo da ostane bez oka. 

'Kirk je bio blizu mirkovalke kad je jaje eksplodiralo i skoro je ostao bez oka, a tada to baš i ne bi zvučalo ovako smiješno kao sada. Bio je to doista ozbiljan incident jer je Kirkovo lice bilo puno opekotina', rekao je izvor blizak Rangersima. Bivšem nogometašu St. Mirrena u pomoć su priskočili roditelji koji su ga odvezli do bolnice.

Menadžer Rangersa Walter Smith, koji ionako nije mogao računati na Braodfoota zbog ozljede stopala, također je sretan što je sve na kraju završilo samo s manjim opeklinama:

'On je sada dobro i čim se oporavi od ozljede stopala, bit će u konkurenciji za momčad.'