OPUŠTENA VEČER

Eduardova divna večera u društvu 'realovca' i 'Psihica'

07.09.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci u miru jednog zagrebačkog hotela očekuju prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Brazilu. Ako je suditi po njihovu raspoloženju, Makedoncima se 'grdo piše'

Nakon višegodišnjeg staža u slovenskom Čatežu, s novim izbornikom na čelu reprezentacije, stigle su i nove navike. Osim što je u njihovu novu bazu zabranjen posjet novinara, djevojaka, prijatelja i ljudi koji nemaju veze s reprezentacijom, igrači su primorani i na cjelovečernji boravak u zagrebačkom hotelu AS.

Međutim, ako je suditi po fotografiji, koju je na svom profilu objavio Eduardo da Silva, fotografiravši se u društvu trenutačno najeksponiranijeg hrvatskog nogometaša koji je odnedavno igrač madridskog Reala, i 'lokosa' Ćorluke, onda našim igračima ova promjena nije teško pala. Naprotiv - neki se javno i zahvaljuju - jer napokon se mogu naspavati.

Eduardo je pod fotografijom napisao 'Divna večera s Modrićem i 'Psihićem'... Nadamo se samo da će ovako opušteni biti i nakon prvog kvalifikacijskog dvoboja s Makedonijom, koji počinje u petak u 20,15 sati.