NEMA EUFORIJE

Protiv Makedonije bez prave potpore

05.09.2012 u 09:40

Bionic
Reading

Kako sada stvari stoje, hrvatska će nogometna reprezentacija u prvu kvalifikacijsku utakmicu ući bez prave potpore s tribina. Ulaznice za Makedoniju ne prodaju se dobro

Previše negativnosti oko hrvatskog nogometa, visoke cijene ulaznica, sve slabija financijska moć građana - samo su neki od razloga zašto će maksimirski stadion za vrijeme utakmice Hrvatske i Makedonije biti slabo popunjen.

Prema riječima HNS-ovog čovjeka za ulaznice Nikše Martinca, do utorka navečer prodano je tek 1500 karata. Dvoboj je u petak pa vjeruje da će se stanje popraviti, ali nije realno očekivati da stadion bude i polupun.

Kako se može vidjeti na raznim forumima, navijači su najviše zamjerili vodstvu HNS-a cijene ulaznica koje nisu pristupačne kao prijašnjih godina. Tako tribina zapad dolje košta između 200 i 250 kuna, za istok se mora izdvojiti 120 kuna, a za sjever 60.

Čak je i izbornik Igor Štimac zavapio rekavši da su ulaznice preskupe.

Publika je u većini slučajeva bila 12. igrač reprezentacije u Maksimiru i velika potpora u ostvarivanju odličnih rezultata na domaćem terenu, ali nažalost euforija vezana uz nju je izgleda prošlost.

Jedna od utakmica u Maksimiru kada je publika nosila igrače