KVALIFIKACIJE ZA SP

Hazard: Protiv Hrvatske moramo osvojiti bodove

04.09.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Eden Hazard, nova zvijezda Chelseaja, inzistira kako je plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine imperativ za njegovu belgijsku reprezentaciju

Belgija je smještena u 'hrvatsku' kvalifikacijsku skupinu A, a prvi međusobni ogled protiv 'kockastih' na rasporedu je 11. rujna u Bruxellesu. Četiri dana ranije Belgijanci će na noge Walesu u Cardiff, a Hazard je za belgijski dnevnik Le Suir iznio što očekuje od tih susreta.

'Dosta smo pričali, sada je vrijeme za akciju. Talent je ovdje i mi to znamo. Sada to moramo pokazati rezultatima. U pitanju je sve ili ništa i apsolutno se moramo kvalificirati za Svjetsko prvenstvo. Moramo osvojiti barem četiri boda protiv Walesa i Hrvatske', rekao je Hazard, 32 milijuna ovoljetno pojačanje Chelseaja pristiglo iz Lillea.

Hazard je nedavno bio suočen s nekim kritikama da za reprezentaciju ne igra tako dobro kao na klupskoj razini, ali on je ustrajan kako je zadovoljan svojim izvedbama.

'Mislim da sam odigrao neke dobre utakmice za Belgiju. Na klupskoj sam razini možda više donosio prevagu, ali to je normalno. Nije moguće na svakoj utakmici zabiti tri gola, ali ljudi to očekuju'.